Over Ons​


Wat ons Onderscheidt

Welkom bij Laumans Techniek - Uw Partner in Sensor- en Industriële Automatiseringsoplossingen. Met meer dan 60 jaar aan ervaring zijn wij een vertrouwde naam als het gaat om advies en levering van industriële automatisering, elektrotechnische installatietechniek, machineveiligheid en hoogwaardige sensoroplossingen. Sinds onze oprichting in 1961 hebben we ons succes opgebouwd op basis van voortdurende innovatie, duurzame kwaliteit en gepassioneerde samenwerking.

Ons enthousiaste team, bestaande uit ervaren professionals, opereert vanuit kantoren in Nederland en België. Onze Sales Engineers hebben een sterke technische achtergrond en beschikken over uitgebreide kennis van producten en hun toepassingen. We bedienen diverse regio's, waardoor uw contactpersoon snel ter plaatse kan zijn. Bij Laumans Techniek zijn we er trots op dat we complete vraagstukken kunnen oplossen met behulp van onze expertise en ons uitgebreide assortiment hoogwaardige producten.


Ervaring en Expertise

Met meer dan 60 jaar ervaring in de branche beschikken we over diepgaande kennis en expertise op het gebied van sensorintegratie en meettechnologie. Ons team van experts staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Op maat gemaakte Oplossingen

We begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte meetoplossingen die nauwkeurig zijn afgestemd op uw toepassingen. Of het nu gaat om positioneringssystemen, temperatuursensoren, vochtigheidssensoren of andere meetinstrumenten, we hebben de juiste oplossing voor u.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Laumans Techniek staat kwaliteit centraal. We leveren hoogwaardige sensoren en meettechnologieën die betrouwbaar en duurzaam zijn. Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en te presteren onder veeleisende omstandigheden. Al onze gemodificeerde en/of zelf ontwikkelde producten ondergaan een 100% eindcontrole.

Klantgerichte aanpak

We geloven in een klantgerichte aanpak en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat zij de beste oplossingen krijgen voor hun behoeften. Ons doel is om uw partner te zijn in het optimaliseren van uw productieprocessen en het verhogen van uw efficiëntie en winstgevendheid.

Toewijding aan Duurzaamheid

We hebben een sterke focus op duurzaamheid en streven ernaar om energiezuinige meetoplossingen te bieden die bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarnaast dragen onze producten bij aan efficiëntere productieprocessen met minder afval en verliezen.

Verbeterde Efficiëntie en Productiviteit

Onze geavanceerde sensortechnologieën en automatiseringsoplossingen helpen u de efficiëntie en productiviteit van uw industriële processen te verbeteren.

Onze Missie

Onze missie is duidelijk: we zijn toegewijd aan het zijn van uw vertrouwde partner in de wereld van moderne technologie, sensor- en industriële automatiseringsoplossingen. We begrijpen de markt als geen ander en vertalen deze kennis naar geavanceerde, naadloos integreerbare oplossingen die uw innovatie versnellen, uw productie efficiënter maken en uw time-to-market verkorten.

Bij Laumans Techniek begrijpen we dat technologie snel evolueert en dat markten en OEM's directe toegang willen tot de nieuwste technologieën voor industriële toepassingen en automatisering. Daarom nemen we de volledige verantwoordelijkheid in de supply chain, zowel voor sensoren als industriële automatisering. We bieden duurzame, direct integreerbare oplossingen geïnspireerd door de nieuwste technologieën en marktbehoeften, waarbij functionaliteit, praktische toepasbaarheid en betrouwbaarheid centraal staan.


Onze veelzijdigheid is wat ons onderscheidt. Bij Laumans Techniek bieden we niet alleen technische oplossingen, maar ook logistieke veelzijdigheid met opties zoals consignment stock kitting en flexibele afroepovereenkomsten voor zowel sensor- als industriële automatiseringsoplossingen. Dit combineren we met branche-specifieke kennis, ervaring en de ondersteuning van strategische partners. Bij Laumans Techniek bent u verzekerd van de ideale sensor- en automatiseringspartner.


Uw bedrijf is uniek, en wij begrijpen dat. Daarom ontwikkelen we zowel de functionele als logistieke aspecten van uw sensor- en automatiseringsoplossingen op maat, zodat ze naadloos aansluiten bij uw operationele processen.

Onze Geschiedenis

1961: Van garage naar bedrijfspand
1984: Uitbreiding kantoor met bovenverdieping
2000: Verhuizing naar nieuw bedrijfspand