Vernieuwde website Laumans Techniek

Vraag een persoonlijk account aan om toegang te verkrijgen tot de nieuwe functionaliteiten

Ontdek onze vernieuwde website!

Beste klanten,

Met grote vreugde kondigen wij de lancering aan van onze geheel nieuwe website! Bestaande functionaliteiten zoals het filteren en vergelijken van producten zijn verbeterd en daarnaast heeft deze nieuwe website een aantal nieuwe functies die de samenwerking met ons nog eenvoudiger maken.

Vraag hier uw account aan!

Heeft u al een account op onze vorige website? Dan hebben wij een nieuw account voor u aangemaakt. U heeft een link ontvangen om deze te activeren (check eventueel uw spam-folder).

Kunt u een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. De producten op de website zijn slechts een greep uit ons totale aanbod.Nieuw klantenportal

In het nieuwe portal zijn (indien gewenst) al uw offertes, orders en facturen overzichtelijk terug te vinden. Tevens is het mogelijk om hier de actuele levertijden van uw lopende orders in te zien.

Vanuit het portal kunnen ook eenvoudig eerdere orders opnieuw besteld worden.


Uw eigen prijzen en extra informatie inzien

Door de nieuwe koppeling met ons ERP-systeem is het vanaf nu mogelijk om uw eigen prijzen in te zien. Daarnaast is belangrijke informatie zoals de productgroep en minimale afname, waarvoor eerst vaak contact met ons moest worden opgenomen, nu te vinden op de product pagina's.

Het zal in de toekomst ook mogelijk worden om de voorraadhoeveelheden van onze producten in te zien.


De nieuwe O330 serie van Baumer
De economische oplossing van planning tot installatie